Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Áruházunk jelenleg zárva tart, hamarosan szélesebb termékpalettával jelentkezünk!

Kérdése van? Hívjon minket! +3630/674-6006

A ruhák megálmodója bemutatkozik

Király Melinda, tüllspecialista vagyok.


Anyaként számomra is fontos, hogy a mindennapokban valóban megélhessem nőiességemet. Évtizedek óta követem a divatot és évek óta hiányolom belőle a kényelmes, mégis hosszan kihasználható, nőiességet hangsúlyozó ruhadarabokat, amelyekkel különlegesnek érezhetjük magunkat a hétköznapokban is. Ezért találtam ki az általam tervezett, széles színskálában elérhető, kiváló minőségű, de elérhető árú örök darabot, a puha tüllszoknyát.

Tüllszoknya - Merj különleges lenni!

A kizárólag rád szabott tüllszoknyával ez garantált: kiválóan kombinálható ruhadarab, amiben alkalomszerűen lehetsz nőies, elegáns, vagány, vagy éppen sportos. Kiegészítőkkel roppant sokoldalúan változhat az üzeneted, amit tüllszoknyádban közvetítesz a világnak.
Legyen szó üzleti tárgyalásokról, vagy esküvőkről, szülinapokról, fotózásokról, családi és baráti összejövetelekről, gyermekeknek farsangi kellékként is használható tündér és királylány jelmezről, és a karácsony meghittségét kiemelő hangulatról, a tüllszoknya garantáltan jó választás és biztos ajándék ötlet.